Staanplaatsen

Er even tusenuit en weer helemaal bijkomen op het royale, 2,5 hectare grote terrein van camping Les Druides die u al sinds 1970 ontvangt in het hartje van de badplaats Carnac met zijn 90 staanplaatsen waar u in alle rust en voor onbeperkte tijd uw tent, caravan of camper kunt installeren, vanaf 21 april t/m 2 september 2018!

In een groenrijke omgeving kunt u uit verschillende staanplaatsen kiezen, half in de schaduw of lekker in de zon:

Voor kampeerliefhebbers die zich graag weer één met de natuur willen voelen, zijn er tevens staanplaatsen zonder elektriciteit die bijna allemaal door bomen zijn afgebakend.

Voor de eigenaars van een caravan die elektriciteit nodig hebben, bieden wij met groene heggetjes afgebakende staanplaatsen, en voor bezoekers die meer ruimte nodig hebben zijn er staanplaatsen die met bomen zijn afgebakend. Elektricteit met Franse en/of Europese aansluiting.

De comfortabele staanplaatsen hebben zowel elektriciteit als watervoorziening. U hoeft dus voor water niet meer met een zware jerrycan te sjouwen, want u beschikt over een eigen waterpunt dat u zelfs op uw caravan of camper kunt aansluiten. Deze staanplaatsen zijn allemaal voorzien van elektriciteitsaansluitingen met een Europese stekker. De wateraansluiting is niet meegeleverd. Denk eraan dat u voor de elektriciteitsaansluiting een kabel meebrengt van minstens 20 meter lengte. Vermogen 10 ampère.

Profiteer van het moderne comfort van ons hoofdsanitair, volledig gerenoveerd.

emplacement tente electricité et évacuation
  • Minimum oppervlakte : 80m²
  • Huisdieren toegestaan.
  • Electriciteit 10A
emplacement famille avec électricité
  • Minimale oppervlakte : 80m²
  • Huisdieren toegestaan.
  • Elektriciteit 10A
facebook camping les druides carnac
 

Beschikbaarheden / Reservering

Ik reserveer