Het Schiereiland Quiberon

Richting het zuiden van Bretagne, de Morbihan!

Belle-île en mer, het Schiereiland Quiberon, Plouharnel, Carnac, La Trinité sur Mer vormen de gouden driehoek van de “Baai van Quiberon en zijn eilanden…”, een geliefd watersportgebied, van de natuurstreek, met zijn rijke erfgoed, tussen hemel en zee.
Door de vele zonuren (2 500 uur per jaar) en de invloed van het zeeklimaat wordt u voortdurend gestimuleerd tot ontspanning en welzijn.

Visserhavens en oesterkwekers, woeste kust, duinketen… door het veelzijdige landschap valt u van de ene verbazing in de andere. De baai van Quiberon is het hartje van het hunenbedreservaat van Bretagne.

Quiberon ontdekken betekent Zuid-Bretagne en tegelijkertijd het uiterste puntje van de wereld ontdekken! In de baai van Quiberon geniet u van de zeelucht, een gulle en pure zon, een bruisende havensfeer, een ruige kust met een zeekant en een beschutte kant, aan de kant van de baai, waar vele stranden te vinden zijn.

Er zijn ontelbare watersportactiviteiten voor alle leeftijden: visuitjes op zee, surfen, zeilwagen rijden, zeekajak en zelfs kitesurfen. Voor de surfliefhebbers is het schiereiland één van de mooiste surfplekjes van Bretagne.

Via een wandelpad kunt u helemaal om Quiberon heenlopen en genieten van de prachtige natuur. Voor de fietsliefhebbers zijn er in de hele badplaats fietsroutes.

facebook camping les druides carnac
 

Beschikbaarheden / Reservering

Ik reserveer