Toerisme in Morbihan

Bezoek de stad van Carnac ...

Bezoek de baai van de Morbihan met de boot op zee of met de auto over het land, bij het bezichtigen ervan wordt u verliefd op Bretagne. Verschillende maatschappijen bieden u excursies aan naar gelang uw behoeftes.

Maak kennis met de voorstellingen, folkloristische Bretonse animaties en onze bekende "Fest Noz". Proef de culinaire specialiteiten van onze regio.

Genot van onze kust (week-, schelp- en schaaldieren en oesters van de inham van de Pô), van ons platteland (vers fruit, vleeswaren). Waardeer eveneens onze specialiteiten: far, zoete en hartige pannenkoeken, zonder de vermaarde Kouign aman te vergeten.

haar stranden ...

Badplaats bij uitstek, Carnac is trots op haar perfect door het schiereiland van Quiberon beschutte stranden. Door het zachte zand, het glooiende strand, het verfrissende en heldere zeewater worden de stranden door de hele familie gewaardeerd.

Ontdek het verschijnsel van eb en vloed en het genot van het vissen te voet langs de kust. U bevindt zich hier in de nabijheid van het stroomgebied van de oesterteelt van Pô, historische plaats waar een beroep wordt beoefend dat even veeleisend als boeiend is. Proef in ieder seizoen zonder enige terughoudendheid oesters en tapijtschelpen.

Ten westen van het grote strand is het na de drukke Jacht Club aangenaam toeven op deze drie kleine stranden. Het strand van Saint-Colomban is het hele jaar door de bekende ontmoetingsplaats van de beste windsurfers...

Ten zuiden maken zich over twee kilometer uitstrekkende zandstranden en een kalme zee het mogelijk in alle veiligheid te zwemmen en watersporten te beoefenen. In de directe nabijheid van Trinité-sur-Mer.

haar menhirs ...

Megalithisch oord - Menhirs en Dolmens. Ongeveer 3000 menhirs op rij blijven de getuigenissen van voormalige tijden, van de gemiddelde Neolithicum, te weten 3000 jaar voor J.C. Het opzienbarende en het wonderschone spreken met u af in Carnac, een uniek oord in de wereld.

facebook camping les druides carnac
 

Beschikbaarheden / Reservering

Ik reserveer